Rensmee kommer bli svår i "BD"

Den som har läst "Breaking Dawn" av Stephenie Meyer, den sista boken i Twilight-serien, har du förmodligen undrade hur filmmakarna av Breaking Dawn kommer att skapa karaktären av Renesmee Cullen på den stora skärmen. Karaktären är inte bara ett känslomässigt komplicerad för en skådespelerska tolkas ung, men också en utmaning när det gäller fysiskt.
Nå, kommer genomförandet av Renesmee inte vara lätt, på något sätt. Räkna med att höra om  hur de kommer att skapa henne.
Som vi sa i boken, dottern är  halv  människa / halv vampyren Renesmee åldras med blixtens hastighet. Här fastställs en slags utmaning för filmskapare. Så hur skapar du  Renesmee?
Renesmee kommer spelas av  10 år gammala skådespelerskan , Mackenzie Foy . Det kommer dock också att spelas av tre unga skådespelerskor - Eliza Faria Renesmee kommer att spela på 5 år, Rachel St Gelaiskommer Renesmee spela vid 6 års ålder, och Sierra Pitkin spelar den äldsta Renesmee - men inte hur du kanske tror. När allt skulle det vara kul att se en karaktär vars ansikte är helt annorlunda varje gång man blir äldre på ett ögonblick?
Så smarta tekniker bakom filmen, kommer de att lägga på ansiktet på Mackenzie Foy i de organ de tre skådespelerskor i de scener där hon är i olika åldrar och storlekar. Den digitala används effekterna liknar dem som används i Brad Pitt i filmen The Curious Case of Benjamin Button. Awesome!
©Översatt av Lina!
Via:LaSagaRobsten

Kommentarer



– *Vad kul att du vill ge oss en kommentar! Spam och många kommentarer med reklam för sin sida tas bort. Tack för att du besökte oss ,TWILIGHTKTR!*
Kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback