Filmmissar på eclipse

   

MovieMistakes.com has already begun  har analyserat eclipse. Och domhar hittat en del fel.
Vill du läsa den på engelska klicka här.
  De nyfödda är inte alla "vackra" som vampyrer ska vara.

I scenen där Bella drar iväg på motorcykeln med Jakob, är Edward ögon gyllene. När Edward dyker upp i Bella's hus senare på kvällen, är de  svarta. Hans törst skulle inte ha blivit så uppenbara så snabbt.

De Cullens tittar på en nyhetsrapport om våld i Seattle. Det är natt i betänkandet, och reportern säger "det här är CNN live.". När de sedan klipper till att Cullens titta på nyhetssändning, och  är det dagsljus ute. Forks och Seattle är båda i västra Washington, kunde det inte natt i en plats och dag i den andra.

 I scenen där Alice & Charlie talar på trappan utanför Charlie hus, är de stilla, men i nästa kameravinkel  gick de nedför stegen.

Strax efter Victoria har dödats, går Edward över till Bella att lägga förband på snittet hon gjorde  på armen, han knyter fast tyget runt hennes handled. Men när Bella skär sig själv, var det på insidan av armbågen, inte hennes handled.

I den sista scenen där Edward och Bella sitter i soliga området, Edward glittrer inte då.

Precis som i New Moon, Bellas ärr från James sitter  är på fel sida av hennes armen.

När Jacob bär Bella genom skogen, i vissa vinklar är hennes vänster ärm ganska långt upp på hennes arm, men på andra är det långt över hennes handled.

Sängen scenen med Bella och Edward: Som han säger, "Det är bara en regel jag vill lämna obruten" någon eller något flyttar sig på höger sida, och det är inte Bella. I nästa klipp  kan du se utifrån där Edward tittar att hon inte sitter där.

Under scenen där Rileys föräldrar pratar med Charleie på polisen, i början se han hans bild uppe i  toppen på filen, senare när de lämna fottot  till honom, ser han på det som om han har aldrig sett det förut.

När Bella pratar med sin pappa i soffan tidigt i filmen, titta på hennes högra öra. Ibland finns det hår som täcker detta, ibland är det synligt, och ibland är det en slinga av håret  framför det.

Vid olika tillfällen under filmen är Bella hår är annorlunda (hon har en peruk på grund av hennes hår var klippt för sin roll i "The runways"). Man märker det från den hög vinkel när hon går till sin bil första gången hon går för att se Jakob, sedan flera gånger under filmen verkar håret  vara mörkare ibland och hennes hårfäste rör sig också.

Vampyrer ska inte kunna förändras, men Jaspers hår är längre i Eclipse än den var i New Moon och Twilight.

När Jacob skadas av det nyfödda vampyren i den sista striden,  Cullens och Quileutes står hukade omkring honom. Toppen av Jakobs köttfärgad kropp-kostym är ganska synlig på hans midja, han är tänkt att vara naken efter att förvandlats tillbaka till mänsklig form.

Spoiler! När Victorias huvud rycks upp av Edward, som har dödat henne, är hennes ögon är öppna. Sekunder senare, från en annan vinkel, hennes ögon är stängda.

Efter att ha dödat Victoria, sliter Edward av en bit av Bellas tröja att knyta runt hennes blödande arm. Om man tittar på där han sliter hennes tröja, är sömmen syns där tyget redan har styckats och löst anbringas på nytt, det finns en lång horisontell rynka om det inte hänger rätt från resten av skjortan.

 Ojj, ja skulle inte ha sett ett enda fel...

// becka


Kommentarer– *Vad kul att du vill ge oss en kommentar! Spam och många kommentarer med reklam för sin sida tas bort. Tack för att du besökte oss ,TWILIGHTKTR!*
Kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback