Karamellkungen & Nordiskfilms samarbete fortsätter, och växer.

 

Förra året kommer nog alla ihåg att vi hade godispåsar med Breaking Dawn Part 1 på.
Iår kommer det vara samma med Breaking Dawn Part 2, men det kommer att bli större med fler tävlingar.

Här är pressmeddelandet:

 

"Världspremiären för den sista filmen, The Twilight Saga: Breaking Dawn part 2 i Twilight-serien, är en högtid för miljoner Twilight-fans världen över. Inför premiären i november fördjupar och utvidgar Karamellkungen sitt samarbete med distributören Nordisk Film. Som en av få unika samarbetspartners lanserar Karamellkungen sin största kampanj någonsin i Sverige, Norge och Finland. Efter det framgångsrika samarbetet med Nordisk Film kring den senaste Twilight-filmen 2011 har Karamellkungen valt att fördjupa och utvidga samarbetet i Sverige, Norge och Finland. I Sverige kommer över 1 500 godisställ att profileras med Twilight-temat och tävlingar för konsument kommer äga rum både i butik och online. Karamellkungen kommer även att synas på stortavlor och i tv-reklam i samband med filmen. Kampanjen  pågår vecka 40 – 47. Under den första perioden har två konsumenter möjlighet att vinna en exklusiv resa och biljett till filmpremiären i Hollywood. Under den andra perioden kan 15 personer vinna två biljetter till TWINIGHT som är en unik förhandsvisning där båda de avslutande delarna i Twilight-sagan visas under en och samma kväll. QR-koder på både på- sar och fotofronter gör det möjligt att tävla direkt från smarta telefoner. Via tävlingskuponger i butiken kan dessutom 200 personer vinna två biobiljetter till filmen.

 

– Godis och film hör ihop, så vårt samarbete med Nordisk Film känns helt rätt. Som stor aktör inom konfektyr har vår kampanj möjlighet att göra ett ordentligt avtryck i butikerna, och Karamellkungen kommer även att synas på stortavlor och i tv-reklam. Det känns också roligt att kunna presentera flera nya onlinetävlingar, säger Anette Fredriksson, Trade Marketing Manager.

Under kampanjperioden pågår även en tävling på appen Instagram  där deltagarna ska fota sin Breaking Dawn påse när de har ett Candyking moment. De har då möjlighet att vinna en årsförbrukning av godis (16 kg) och fyra biobiljetter."

/Lollo


(dåliga) Bilder från EW MAG; Breaking Dawn Part 2.

/Lollo

Kristen anländer till Paris.

/Lollo

Ashley på DKNY Spring Fashion Show 2013

Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
källa
/Lina

Kristen Stewart på filmfestivalen i Toronto

Jag tycker hon har ändrat utseende elr så är det bara för att de var så länge sedan jag såg några nya bilder på Kris, jätte vacker är hon ju.
källa
/Lina

Kristen Stewart på 'On The Road' Screening, New York

Den 10.9.2012
källa
/Lina

Alla 5 posters

källa
/Lina

Hejssan - länge sen sist

Hejssan! Det var länge sedan jag bloggade här,kanske senast nån gång på våren. Har haft problem med att kunna logga in och sånt, hade tänkt kika in här för en tid sedan men de fungerade inte då. Läsarna har minskat otroligt mycket sedan sist och uppdatering är ju inte heller lika aktiv som förr så förstår nog. Jag har ju slutat blogga här eftersom  jag inte har motiovaton till att göra det och kommer nog inte forstätta med det men kan ju slänga in nåt inlägg lite nu och då om jag har tid. MVH: LINA 

Nyare & längre smygtitt på Breaking Dawn Part 2 trailern!

 
Detta visades på VMA, som hölls inatt.
I morgon natt släpps hela trailern!
 
/Lollo

Korta smygtitten på den nya trailern!

/Lollo

Ny BDP2 trailer på fredag! +En ny stillbild.

Det har blivit bekräftat att nu på fredag, släpps det en ny officiell trailer till Breaking Dawn Part 2. Trailern kommer att finnas uppe på Yahoo! Movies.
Men redan i morgon, släpps en smygtitt av trailern på det årliga MTV Music Awards.
Källor: Twilightsweden & MTV's facebook.
/Lollo

Nikki Reed på semester i Hawaii/Lollo

Ny bild från Kristens Vogue photoshoot

+ en bättre bild på omslags bilden.
Bildkälla
/Lollo

2 Scener ifrån Breaking Dawn Part2 som fans lagt ut på Youtube

-Jag vet inte helt 100% om vi lagt ut dessa innan..-
*Dålig kvalite & stora SPOILERS*
Via: Youtube
/Lollo

Ny twipic på Jackson & hans lilla son Monroe

So cute!
/Lollo

Kristen on the cover på brittiska Vogue (Oktober)

Bildkälla
/Lollo

RSS 2.0