Fakta om de de flesta i Twilight-Serien

Detta är riktigt roligt att någon har tid och orkar skriva allt det här och det är värt att läsa.
Flera kommer i morgon ;)



Rollen i filmen/boken: Alec
Typ: Vampyr
Speciell kraft: Blockerar sinnen
Om honom: Han är en av vakterna för Volturi. Han är tvillingbror till Jane, den lilla blonda flickan som också jobbar för Volturi. Hans speciella kraft att kunna blockera sinnen innebär att om du är offret så blir allting svart - du känner ingen smärta. Nackdelarna är att du inte heller ser, känner eller hör = du kan inte slåss mot honom. Volturi brukar använda sig utav hans kraft när de känner sig barmhärtiga och ska ta livet av någon och anser att han/hon inte behöver känna smärta.

Skådespelaren
: Cameron Douglas Crigger
Smeknamn: Cameron Bright
Födelsedag: 1993 januari 26
Tidigare filmer: Ultraviolet, Thank you for smoking, 4400, Juno, Walled in, New moon och Eclipse m fl.




Rollen i filmen/boken
: Alice Cullen
Typ: Vampyr
Speciell kraft: Ser in i framtiden
Om henne: Den som ändrade henne till vampyr försvann innan hon vaknade, hon minns heller inget från sitt mänskliga liv. Vore det inte för hennes förmåga att kunna se in i den subjektiva framtiden så skulle hon ha blivit en vilding och dödat utan kontroll, men hon såg familjen Cullen och Jasper. Hon såg att Jasper letade efter henne innan han själv visste om det och sökte upp honom, och tillsammans lät de sig adopteras av Cullens. Hon är den som står Edward närmast i familjen, och hon har en extrem känsla för mode och är grym på att lyckas irritera både Bella och Edward.

Skådespelaren: Ashley Michele Greene
Smeknamn: Asher
Födelsedag: 1987 februari 21
Tidigare filmer: Twilight, Radio Free Albemuth, Warrior, New moon and Eclipse m fl.



Rollen i filmen/boken:
Aro
Typ: Vampyr
Speciell kraft: Kan se allt du någonsin tänkt bara genom en beröring
Om honom: Aro är den ultimata ledaren i Volturi. Han kan ses som en ytterst girig person - hela hans vaktstyrka består av vampyrer med krafter, dock endast dom bästa av dom bästa. I New moon, då Edward besökte dom, så kunde han läsa Aros tankar och se att han även ville åt Alice. Han är ofta lite avundsjuk på Carlisle, för att han har en sån stor klan som består av lycka och kärlek och inte girighet eller makt.

Skådespelaren: Michael Sheen
Smeknamn: Inget
Födelsedag: 1969 februari 6
Tidigare filmer: Gallow Glas, Underworld, Rise of the lycans and New moon m fl.




Rollen i filmen/boken: Bree Tanner
Typ: Vampyr
Speciell kraft: Ingen
Om henne: Hon blev skapt för att kriga för Victoria i Eclipse. Liksom flera av Victorias nyfödda soldater så hade hon ingen aning om vem Victoria var, utan fick bara se Riley. Hon följde med till gläntan för att slåss, men la sig och slogs inte. Carlisle föreslog "grönt kort" ifall hon gav upp, vilket hon också gjorde. När Volturis vakter kom dödade de henne ändå. (Jag har tyvärr inte läst "The second short life och Bree Tanner")

Skådespelaren: Jodelle Ferland
Smeknamn: Inge
Födelsedag: 1994 oktober 9
Tidigare filmer: Cold squad, Higher ground, Special delivery, Deadly little secrets, Carrie, Smallville, Tideland och Eclipse m fl.




Rollen i filmen/boken: Caius
Typ: Vampyr
Speciell kraft: Ingen
Om honom: Caius är en av de tre stora ledarna i Volturi. Han har ingen speciell kraft, men han har inte svårt för att få sin vilja igenom. Han är en väldigt envis person. Han är den som så gärna vill straffa folk och som inte tolererar att Volturi skulle ge andra chanser.

Skådespelaren: Jamie Campbell-Bower
Smeknamn: Ingen
Födelsedag: 1988 november 22
Tidigare filmer: Harry Potter and the Deathly hollows, New moon m fl tv serier.




Rollen i filmen/boken: Carlisle Cullen
Typ: Vampyr
Speciell kraft: Ingen
Om honom: Carlisle är adoptivpappa till Edward, Alice, Emmet, Jasper och Rosalie. Han ändrade Edward och sin egen fru Esme när båda låg i dödsbäddarna. Han är känd för att vara extremt godhjärtad. Hans medkänsla för människor gör så att många i boken ofta glömmer att han är vampyr. Han jobbar som doktor i Forks. Trots att han inte har någon speciell kraft så är hans kontroll att hålla sig ifrån mänskligt blod så starkt att man kan kalla det för en kraft.

Skådespelaren: Peter Facinelli
Smeknamn: Ingen
Födelsedag: 1973 november 26
Tidigare filmer: Riding in the car with the boys, The scorpion king, Can't hardly wait, Twilight, New moon och Eclipse m fl.



Rollen i filmen/boken: Demetri
Typ: Vampyr
Speciell kraft: Spårare
Om honom: Demetri är också med i vaktstyrkan för Volturi. Han är deras spårare, en sådan som James var i Twilight. Enda skillnaden är att Demetri är grymt mycket bättre på att spåra än någon annan. Aros giriga sida vill som sagt ha de bästa, och ingen kommer undan Demetri. Att slippa undan ifrån honom är lika osannolikt som att undkomma att få tankarna lästa av Edward i hans närhet (om inte du råkar vara Bella eller ha ett liknande glapp i hjärnan). Det är enbart på grund av honom som Cullens inte rymmer iväg i Breaking Dawn.

Skådespelaren: Charles Bewley
Smeknamn: Charlie
Födelsedag: Okänt
Tidigare filmer: New moon and Eclipse m fl.




Rollen i filmen/boken: Edward Cullen
Typ: Vampyr
Speciell kraft: Kan allas tankar, utom Bellas
Om honom: Edward är en väldigt charmig, artig, målmedveten och väldigt envis person. Han är sjukt överbeskyddande av Bella då han älskar henne över allt i sin värld. Han anser att det är hans jobb att se till att hon inte råkar illa ut, men medger också att det är svårt i och med att hon drar till sig bekymmer. Edward är känd för att vara bra på nästan allt, han är musikalisk, skolsmart och stark. Dessutom älskar han att köra fort

Skådespelaren: Robert Pattinson
Smeknamn: Rob, RPatts
Födelsedag: 1986 maj 13
Tidigare filmer: Harry potter and the goblet of fire, Water for the Elephants, Twilight, New moon, Eclipse och Remember me m fl.

Tack till källan för att de orkat göra det här:
Källa


//Lollo <3

Kommentarer



– *Vad kul att du vill ge oss en kommentar! Spam och många kommentarer med reklam för sin sida tas bort. Tack för att du besökte oss ,TWILIGHTKTR!*
Kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback