Mera fakta (2)

Ni borde verkligen läsa det här, det är riktigt roligt och bra att läsa det!
Rollen i filmen/boken: Emmet Cullen
Typ: Vampyr
Speciell kraft: Ingen
Om honom: Emmets personlighet är egentligen allt man har att säga om honom! Han älskar att retas, give you a hard time. Han är sällan på dåligt humör och ser väldigt mycket fram emot fighter. Han blev ändrad till vampyr när Rosalie hittade honom då en björn försökte ta hans liv, sedan blev han och Rosalie ett par. Han är också en medlem i Cullen familjen och har verkligen storebrorsrollen i hela serien.

Skådespelaren: Kellan Lutz
Smeknamn: Krazy Kellan
Födelsedag: 1985 mars 15
Tidigare filmer: Afterlife, Warrior, Twilight, New moon och Twilight m fl.Rollen i filmen/boken: Esme Cullen
Typ: Vampyr
Speciell kraft: Ingen
Om henne: Esme är adoptivmamman till alla "barnen" i Cullen familjen; Edward, Alice, Jasper, Emmett och Rosalie. Esme blev ändrad till vampyr efter Edward, av Carlisle hon med.
Esme är som en typisk mor, hon älskar sin familj och hon älskar ordning och reda kan man säga. Hon tar väl hand om huset, och bryr sig väldigt mycket om hela familjen. Hon har ett väldigt varmt hjärta, trots att hon är fysiskt kall.

Skådespelaren: Elizabeth Ann Reaser
Smeknamn: Inget
Födelsedag: 1975 juni 15
Tidigare filmer: Family stone, Saved, The ex-list, Twilight, New moon and Eclipse m fl.Rollen i filmen/boken: Felix
Typ: Vampyr
Speciell kraft: Ingen
Om honom: Felix är en av vakterna i Volturi, sedd som en av dom mest våldsamma. Han är väldigt lik Emmett, fysiskt. Det finns inga tidigare uppgifter om vad han hette innan han ändrades, eller hur han var som människa.

Skådespelaren:
Daniel Cudmore
Smeknamn: Ingen
Födelsedag: 1981 januari 20
Tidigare filmer: Are we there yet?, X-men, Alone in the dark, New moon och Eclipse m fl.Rollen i filmen/boken: Jasper Cullen
Typ: Vampyr
Speciell kraft: Kan manipulera känslor. Bara folk i hans omgivning då.
Om honom: Jasper var först en soldat i innebördskriget, ändrades och blev vampyr för att ta hand om nyfödda vampyrer. Han fick nog och gav sig iväg, innan han visste om det så såg Alice honom komma och hittade honom. Båda begav sig mot Cullens familj och slog sig ner med dom. Jasper är den som har mest problem med Cullens speciella diet, inget människoblod. Jasper är tack vare sitt tidigare liv innan Cullens grymt bra på att ta hand om nyfödda.

Skådespelaren:
Monroe Jackson Rathbone
Smeknamn: Jay
Födelsedag: 1984 december 21
Tidigare filmer: S. Darko, Twilight, New moon, Eclipse och Dread m fl.

Källa

//Lollo <3

Kommentarer– *Vad kul att du vill ge oss en kommentar! Spam och många kommentarer med reklam för sin sida tas bort. Tack för att du besökte oss ,TWILIGHTKTR!*
Kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback