Vilken är Robs sexigaste karaktär?

Robert Pattinson är som en sexig kameleont. Oavsett vilken typ av karaktär han spelar i hans filmer - det kan vara vampyr, trollkarl, eller en homosexuell 20 tals målare - han kan få våra hjärtan att slå så fort när han kommer in i bilden. Så här är vad vi vill veta från dig: Vilken av Rob's många karakterer


Tycker du bäst om hans råa sexuella magnetism?
Edward Cullen (Twilight Saga): En missförstådd vampyr som strider med hotfulla varulvar och vampyrer att skydda kärleken i hans liv efter döden, Bella Swan (Kristen Stewart).

Tyler Hawkins (Remember Me): En missförstådd collegestudent . Hans hängivenhet till sin lillasyster är så stark, så slutar han faktiskt i fängelse för att ha försvarat henne.
/>
Salvador Dalí (Little Ashes): En missförstådd konstnär som utforskar sin sexualitet med en annan artist under tonåren i 20 talets Madrid.
Cedric Diggory (Harry Potter och den flammande bägaren): En  tonåring trollkarl med en stark moralisk kompass och avundsvärd atletisk förmåga. Även i ansiktet av intensiva strider, behandlar han sina konkurrenter med respekt.


Jacob Jankowski ( Water For Elephants) En cirkus veterinär som bor med en dvärg.Georges Duroy (Bel Ami): En Casanova som erövrar och bäddar otaliga kvinnor i 1900 talets  Frankrike.


Rösta här !

@Översätt av mig , får inte kopieras!

/Lina


Kommentarer– *Vad kul att du vill ge oss en kommentar! Spam och många kommentarer med reklam för sin sida tas bort. Tack för att du besökte oss ,TWILIGHTKTR!*
Kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback