Kristen_ 14 Celeb cat ladies

 

När vi tänker på kattdamer, tänker vi på degiga medelålders kvinnor med grått hår. Kort sagt, vi tänker påSusan Boyle. Den självutnämnda kattkvinnan har trotsat stereotypen för kattkvinnor och stigit i rank från knäpp kattkramare till framgångsrik sångerska, och släppte sitt andra album, "The Gift", igår. Och hon är inte ensam. Vår forskning visar att det finns kattdamer (och kattsnubbar) gömda i leden av vårt fungerande samhälle. Några, som Susan Boyle, passar den fysiska stereotypen. Andra, som Katy Perry och Kristen Stewart, gör inte det.

Det är logiskt att några av Hollywoods mest framgångsrika människor är gömde kattdamer, med förmågan katter har att fungera som omsorgstagare, förbättra deras ägares hälsa och lära alla hur man kan vara snällare, mjukare själar. Dessutom kan vissa spela på keyboarden riktigt bra. Så vad gömmer kända personer i kattgarderoben, strykandes deras randiga katt? Läs vidare för en förteckning över 14 kändisar som har lyckats trotsa myten om att kattendamer är inget annat än korkade gamla damer.

 

Källa

Kommentarer– *Vad kul att du vill ge oss en kommentar! Spam och många kommentarer med reklam för sin sida tas bort. Tack för att du besökte oss ,TWILIGHTKTR!*
Kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback