Rösta på Kristens klänning (Pucci)

Nu har posh en liten omröstning om

Sex ikoniska designers burna av stjärnorna!

och Kristen är med i den med denna underbara klänning
Pucci är ett modehus känt för sin färgglada stil med mycket mönster. Den här klänningen buren av Kristin Stewart är alldeles underbar! Designern just nu för Pucci, Matthew Williamson har verkligen lyckats!
Så här skriver posh24 :
Pucci är ett modehus känt för sin färgglada stil med mycket mönster. Den här klänningen buren av Kristin Stewart är alldeles underbar! Designern just nu för Pucci,Matthew Williamson har verkligen lyckats!
Det finne ett antal modehus som varje modeintresserad tjej (eller kille) borde känna till. Utan dem skulle mode, eller det du har på dig just nu, inte se ut som det faktiskt gör. De stora modehusen som ChanelDior och Versace har förändrat modehistorien! Kändisar vet det och bär gärna deras vackra kreationer både utanför och på den röda mattan! Här ger vi dig ett par exempel på hur bland annat Kristen Stewart och Dita von Teese valt sina favoritklänningar från de olika ikoniska husen. Ta dig en titt och rösta på den du tycker är finast!

Rösta Här !
(Direkt kopierat från Posh 24  )
/Lina

Kommentarer
Postat av: josephine

snygg!

2010-11-13 @ 22:41:31
URL: http://twinblogg.blogg.se/
Postat av: Team Kristen- Cassi

Svar: Det är lugnt! Så länge du länkade så går det fint, och så länge det inte blir en vana- det är ju lätt att kopiera men det är hårdare att översätta allting själv :)Ha det bra!

2010-11-14 @ 00:01:40
URL: http://teamkristen.blogg.se/– *Vad kul att du vill ge oss en kommentar! Spam och många kommentarer med reklam för sin sida tas bort. Tack för att du besökte oss ,TWILIGHTKTR!*
Kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback