Filmer på TV 1000 idag

16:00 What Just Happened 
I den här filmen får vi följa Hollywood-producenten Ben, som är mitt uppe i tuffa förhandlingar med en stor distributör i hopp om att hans rulle ska kunna visas på filmfestivalen i Cannes om två veckor. Men han har fler problem som måste lösas...

18:00 Twilight 
Bella Swan har alltid varit annorlunda och aldrig brytt sig om att passa in bland de trendiga och ytliga tjejerna på hennes gymnasieskola. När hennes mamma gifter om sig väljer Bella att flytta till sin pappa som bor i en sömnig liten stad. Hon har inga större förväntningar, men när hon träffar den gåtfulle Edward Cullen tar hennes liv en oväntad vändning.

20:00 New Moon 
Bella repar sig från den vampyrattack som nästan kostade henne livet. För att få henne att rycka upp sig anordnar familjen Cullen ett födelsedagskalas på hennes 18-årsdag. Plötsligt skär sig Bella i fingret. När Cullenklanens nykomling Jasper känner vittringen av blod kan han inte motstå frestelsen, utan anfaller Bella. Familjen Cullen bestämmer att det vore säkrast för Bella och Edward och bäst för alla om de flyttade. Bella är förkrossad. Till att börja med drar hon sig undan från världen. Men så småningom vänder hon sig till Jacob och försöker få honom att fylla tomrummet som Edward lämnat. Men faran hon tidigare utsattes för är inte över... den har bara bytt skepnad.

22:10 The Cake Eaters 
Georgia är en 15-årig tjej med en ärftlig sjukdom. Hon bor i en småstad på landsbygden. En dag kränger hon skräp med sin mormor på en loppis. Där träffar hon Beagle, en blyg ganska mycket äldre kille, och blir stört förälskad. Hans pappa är den lokala slaktaren. Beagle har de senaste åren tagit hand om sin sjuka mamma. Allt medan hans pappa, slaktaren, och Georgias mormor har haft ett förhållande bakom hennes rygg.

/Själv har jag sett allihop !
/Lina

Kommentarer
Postat av: josephine

det är ju synd att man inte har tv1000...

2010-10-23 @ 13:52:43
URL: http://twinblogg.blogg.se/– *Vad kul att du vill ge oss en kommentar! Spam och många kommentarer med reklam för sin sida tas bort. Tack för att du besökte oss ,TWILIGHTKTR!*
Kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback