Fem saker att se fram emot i Eclipse DVD:n

1. DVD-utgåva fester: När Twilight och The Twilight Saga: New Moon släpptes på DVD/Blu-Ray, Borders, Blockbuster, Walmart m.fl. ordnades midnatts DVD-utgåva fester över hela landet, och på flera av festerna kom skådespelarna och filmskaparna och hälsade på. Med The Twilight Saga: Eclipse kommer det utan tvekan finnas liknande festligheter som ordnas! Det ska bli intressant att se vem som gör ett stopp och var den här gången
2. Obegränsad visning: Nästan alla Twilightfans jag vet har sett varje Twilightfilm i serien mer än en gång, och ibland, kan tittarsiffrorna vara uppemot dussintals gånger per person- oavsett om det är för att se desmå detaljerna eller de roliga delarna. Att gå på bio för att se den så ofta som man skulle önska, kan ofta vara besvärligt och kostsamt, så att ha DVD'n hemma gör det lite enklare- särskilt eftersom det innebär att fans kan ha en egen visning hemma eller dera alldeles egna maraton med de tre filmerna! Att få DVD'n i deras egna händer innebär obegränsade, bekväma visningar, och det är bra för oss som gillar se film ofta och på vår tid!
3. Borttagna scener: Vi har redan talat om topp tio borttagna scener att se fram emot eller hoppas på att få se på The Twilight Saga: Eclipse DVD'n, och regissören har avslöjat vad fansen kan förvänta sig eller hoppas på att se bland dem. Förhoppningsvis kan Eclipse DVD'n ge oss några borttagna scener värda att se!

4. Kommentarspår: David Slade har redan förklarat att han inte har några planer på att göra "regissörens kommentar" på The Twilight Saga: Eclipse DVD'n, eftersom det bara inte är hans sätt som filmskapare. Medan Slade nämnde möjligheten att göra en bakom-kulisserna bok för att sammanfalla med DVD-släppet, blir det någon annan som får ta itu med kommentarspåret. Ingen information om vem som sköter uppgiften har ännu avslöjats, men en hel del fans hoppas att få höra några av skådespelarna på denna feature. Det ska bli spännande att höra oavsett hur det bli! Medan fans var helt översvämmade med intervjuer med skådespelarna innan filmens biosläpp, finns det inget liknande som att höra dem prata om filmen medan de ser den själva. Det är alltid mer insiktsfullt, och om inte, åtminstone är det underhållande.
5. Extramaterial krig: När New Moon kom på DVD, fanns det flera alternativ att plocka upp på DVD, och Walmart och Target i synnerhet hade exklusivt extramaterial att erbjuda i de versioner som de kunde erbjuda. Kontentan av de mest uppenbara skillnaden var att Walmart hade Eclipse bilder och Target hade borttagna scener. Utöver dessa, hade de båda utgåvorna exklusivt extramaterial och intervjuer som gjorde de båda utgåvorna sevärda på sitt sätt. Chansen finns att Eclipse DVD'n kommer i olika exklusiva versioner, och det ska bli intressant att jämföra vilken affär som erbjuder särskilda egenskaper.
/Lina källa

Kommentarer– *Vad kul att du vill ge oss en kommentar! Spam och många kommentarer med reklam för sin sida tas bort. Tack för att du besökte oss ,TWILIGHTKTR!*
Kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback