Kristen blev mobbad i skolan

Kristen Stewart, 20, är en av Hollywoods hetaste unga skådespelerskor, men när hon var yngre var hon inte den populäraste tjejen på skolgården. Inte alls. Klasskamraterna mobbade henne och hon kände att hon inte alls passade in. Det var när de andra barnen upptäckte att hon hade spelat pojkflicka i filmen ”The Safety of Objects” från 2002 som trakasserierna började, berättar Kristenför Daily Telegraph
— Jag gick inte runt och pratade om att jag hade varit med i filmer, men så var det någon som såg en gammal film som jag varit med i, ”The Safety of Objects”, och insåg att den lille pojken i filmen hade vuxit upp och blivit tjej – nämligen jag. Då var det många som började säga saker som ”Hon är en riktig bitch” när de såg mig. 
— Jag kunde inte relatera till barn i min egen ålder. De är elaka och ger dig ingen chans, fortsätter hon. 

Twilight”-stjärnan var borta från skolan mycket och blev underkänd i flera ämnen. När hon var 13 år hoppade hon av skolan. Hon pluggade vidare på distans och satsade resten av tiden på skådiskarriären, och det har hon aldrig inte ångrat. 
— Jag var glad över att kunna hoppa av studierna, säger hon. 

Att det är för tidigt i livet för en 13-åring att börja jobba håller hon inte alls med om. 
— Jag kände att jag egentligen borde ha varit vuxen redan som 5-åring. 
— Jag minns när jag fyllde 18 och alla undrade om jag kände mig mognare, men jag kände mig på samma sätt som jag alltid hade gjort. Jag balanserade jobb och skola och hjälpte min mamma. Jag har alltid haft mycket ansvar.
/Lina
Källa:KristenS

Kommentarer– *Vad kul att du vill ge oss en kommentar! Spam och många kommentarer med reklam för sin sida tas bort. Tack för att du besökte oss ,TWILIGHTKTR!*
Kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback