Visste du att ... om Anna Kendrick

Visste du att Anna Kendrick inte gillar att stå i rampljuset? Nu har hon avslöjat det och att hon inte kommer befinna sig på årets oscargala.

(Anna på förra årets Oscargala, med sin snygga klänning)

Stjärnan på  25 år, drogs in i rampljuset efter att hon var nominerad till priset för bästa kvinnliga biroll Oscar för sin roll i "Up in the Air förra året. Hon är också känd för sin roll i Twilight "filmen, och hans höga profil innebär att hon ständigt inbjuden till showbiz händelser.

Anna avslöjade att hon inte kommmer gå till Oscarsgalan i Kodak Theatre i Hollywood på söndagen, men hon erkänner att hon finner ansträngande att gå till ceremonin.

"Jag kan verkligen inte stå ut , säger hon till ET. " Förra året var nog."

Istället för att bära en fantastisk klänning prydd några designer på röda mattan i helgen kommer Anna att titta på Oscarsgalan på TV hemma med dina vänner.

Hon talade också om att gå till auktionen av konst från Art of Elysium Pieces of Heaven i Los Angeles. Förra året kände Anna för nervös för att njuta av punkterna på erbjudandet, men dragit stor när hon gick till välgörenhet händelse denna vecka.

"Jag är verkligen glad att ha stannat längre här i kväll och har verkligen gillat, förklarade hon.

Anna hade redan bekänt att hon är rädd att ställa si på röda mattan. Även om de flesta kändisar gillar att blanda med andra kända ansikten och klänningar  för kvällen, hatar Anna det . *Lite som Kristen*

"Det är bokstavligen det värsta i världen, men jag försöker förbättra det", förklarade han. "Det är en del av jobbet och en färdighet som allt annat, så  bara le, låtsas att jag är vacker och att fotografer inte skriker åt mig."

 

©Översatt av Lina

via
Kommentarer– *Vad kul att du vill ge oss en kommentar! Spam och många kommentarer med reklam för sin sida tas bort. Tack för att du besökte oss ,TWILIGHTKTR!*
Kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback