Kristen som snövit (?)

Vi (iaf jag) har hört ganska många gånger att Kristen kanske ska spela Sno white and the huntsman - Snövit.
Här kommer lite mer om det - på svenska:
Kristen Stewart ansluter sig till listan av talangerna som är upp för rollen som Snövit mot Viggo Mortensens jägare i Universal Pictures satsning på den klassista sagan av bröderna Grimm. Tidigare ryktades det om att Johnny Depp och Michael Fassbender skulle ta på sig karaktären som jägaren i den mer romantiska versionen av den klassiska sagan Snövit, men Viggo Mortensen valdes för rollen och är nu i förhandlingar om att medverka i "Snow White and the Huntsman".

De senaste rapporterna indikerar även att Twilight-stjärnan Kristen Stewart är en utmanare till rollen som den andra huvudkaraktären. Universal är säkra på vem de vill ska spela jägaren men testar fortfarande skådespelerskor för rollen som Snövit. Stewart ansluter sig till en lista som även inkluderar bland andra Emily Browning (Sucker Punch) som provspelade för rollen förra veckan.

Stewarts roll i den här återberättelse av bröderna Grimms historia skulle markera hennes första stora huvudroll utanför Twilight-serien sedan den började och en avvikelse från hennes inte-så-mainstream indiefilmer från den senaste tiden. "Snow White and the Huntsman" är en av tre olika Snövit-filmer som utvecklas och skådespelarlistan kan också komma att innehålla Charlize Theron som den onda drottningen. Skulle alla tre skådespelare skriva på, kommer Universals Snövit att skryta med en stark lista av skådespelare.

Kristen är önskad som Snövit


Twilightstjärnan är med på listan över rollen som Snövit i Universals "Snow White and the Huntsman". Filmen som regisserad av Rupert Sanders är ett ett stort rollbesättningsläge, med Viggo Mortensen som skrev på förhandlingar om att spela jägaren i onsdags. Charlize Theron förhandlar om att pela den onda drottningen.

Stewart är namnet som Universal har fortsatt gå tillbaka till sedan början av projektet trots att det genomgått en rad av provspelninen med skådespelerskor så som Riley Keough, Felicity Jones ochAlicia Vikander. Emily Browning provspelade förra helgen. (Stewart har nått det steget i karriären där hon inte behöver provspela.)

Stewart, som utan tvekan är en av de största stjärnor i världen tack vara Twilight-filmerna, har fokuserat på indiprojekt mellan vampyrromanserna, och det här skulle bli hennes första studioprojekt sedan hon blev ett namn. Det skulle också placera henne i skorna på en ikonisk karaktär.

Skådespelerskan spelar för tillfället in Breaking Dawn-filmerna, men Snövit-teamet har gjort upprepade anbud så sent som förra veckan.
http://cinemagia.files.wordpress.com/2009/08/kristen-stewart.jpg

* * * * * * * * * *
Vi kan ha skrivit om det förr, men det finns nytt som jag inte har läst förr.

Källa

xoxo
//Lollo <3Kommentarer– *Vad kul att du vill ge oss en kommentar! Spam och många kommentarer med reklam för sin sida tas bort. Tack för att du besökte oss ,TWILIGHTKTR!*
Kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback