Peru Magazine "La Republica" har en artikel om Kristen's Vogue omslag

 

Mario Testino .

Skådespelerskan, som kommer att vara på nya omslaget till Vogue avslöjar att hon är trött på fansen. Den amerikanska skådespelerskan Kristen Stewart, känd för Twilight Saga var fotograferad av den peruanska Mario Testino i en plåtning för Vogue Magazine.  The Movie Star mötte upp med den peruanska i en övergiven lagerlokal i LA och ställs i skapelser av designers från Proenza Schoule, Jack McCollugh och Lázaro Hernández.


Bella presenterar sig själv  I intervjun ges för februari upplaga av Vogue, avslöjar Stewart att hon inte gillar trakasserier från fansen. "Jag kan inte gå till gallerior. Jag hatar att jag inte kan gå ut ofta som en vanlig flicka "sade senare att bekänna sig vara mycket ambitiös som skådespelerska och att om inte få bra roller, skulle hon inte vilja vara en filmstjärna.

Men inte allt är lycka för Kristen, eftersom Eclipse, filmen där hon och stjärnorna  Robert Pattinson och Taylor Lautner, fick 9 nomineringar till Razzie Awards (anti-Oscar), att ära den värsta i filmer och som kommer att ges i februari.


©Översatt av Lina, det blev lite dålit för den är översatt  från två olkia språk men hoppas ni hänger med för det  ;)

källa


Kommentarer– *Vad kul att du vill ge oss en kommentar! Spam och många kommentarer med reklam för sin sida tas bort. Tack för att du besökte oss ,TWILIGHTKTR!*
Kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback