Intervju med EW

Robert Pattinson, Kristen Stewart och Bill Condon pratade med EW efter Comic Con. 


Comic-con's H sal innehöll alla tillgivna fans (vissa hade väntat sedan måndagen) som de kunde packa in för torsdagens Breaking Dawn panel. " Du glömmer alltid bort hur stort det är" sa Robert Pattinson, några timmar senare, när han slappnade av med kaffe tillsammans med Kristen Stewart och regissören Bill Condon.

Det bästa med presentationen var visningen av det aldrig-tidigare-sett klippet av Bella och Edwards smekmånad på Isle Esme. " Jag tyckte det gick väldigt bra", sa Condon. " Jag hoppades att de skulle säga "Oooh" och "Ahh" på rätt ställen. Det kändes jättebra" Det var verkligen mycket ooh-ande och aah-ande (tack vare scenen där Stewart endast har en vit handduk och Pattinson med bar överkropp i havet i månljuset) Och ändå höll båda skådespelarna med om att det var en lugnare och tryggare panel än föregående år på Comic-con.

"Första gången vi gjorde det" säger Pattinson om första comic-con 2008, " tändes ljusen när alla kom in. Folk blev galna. De slutade aldrig att skrika- och det var innan filmen ens hade kommit ut. Det var en vändpunkt. Det var den första stora reklameringen- vi hade fotograferat EW omslaget vid det tillfället, och det var det. Det var som att karaktärerna från boken precis klivit ut på scenen".

Stewart håller med. " Det var det första verkliga tecknet" sa hon, att filmversionen av de älskade böckerna också skulle bli en hit. Första gången," Jag tror jag verkligen var rädd". Men det här året " var alla så snälla" sa hon om fansen som var med på eventet. Båda skådespelarna och Condon nämnde att de var imponerade av fansens eftertänksamhet och respekt som de gav under frågorna och var glada över att få visa dem en scen från filmen. "Vi hade en diskussion om det innan" sa Condon om klippets längd. " Jag sa, vi gör inget litet. Vi visar dom något på riktigt!"

Översatt av Johanna på robertpattinson.se
/Lina

Kommentarer– *Vad kul att du vill ge oss en kommentar! Spam och många kommentarer med reklam för sin sida tas bort. Tack för att du besökte oss ,TWILIGHTKTR!*
Kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback